Beste bezoeker, per 2018 is BC Flower Shuttle Aalsmeer samengegaan met BC Space Shuttle Uithoorn. Voor meer informatie ga naar BCSpaceShuttle.nl

Flower Shuttle 1 kampioen !!!!

 Badmintonners Flower Shuttle kampioen !


Kort geleden is het 1e team van de Aalsmeerse badmintonvereniging Flower Shuttle kampioen geworden. Na een zwaar bevochten 4-4  gelijkspel tegen de nr. 3 van de ranglijst, Matchpoint uit Zaandam komen de Aalsmeerders volgend seizoen uit in de 3e divisie, de op 3 na hoogste klasse in de landelijke competitie.
Het kampioenschap kwam niet zonder slag of stoot tot stand. Eén van de concurrenten voor de titel had namelijk twee voormalige Eredivisiespelers weten te strikken voor haar team. Bij aanvang van het seizoen werden de kansen voor Flower Shuttle dan ook niet heel hoog ingeschat. De uitwedstrijd tegen de titelfavoriet werd nipt verloren met 3-5, maar in de zenuwslopende en beslissende thuiswedstrijd wisten routine en tactisch vernuft vorige maand de grote concurrent toch te breken. In de laatste wedstrijden van het seizoen werd de koppositie met succes verdedigd, met de gewenste promotie als resultaat.
Flower Shuttle speelt en traint op maandag- en woensdagavond in sporthal de Bloemhof, waar op zondagen van september tot en met januari ook de thuiswedstrijden in de competitie worden gespeeld. Naast de wedstrijdspelers, is er ruimte voor een recreatieve, alsook een flinke jeugdafdeling. Er wordt training gegeven op alle niveaus. Iedereen, jong en oud, is welkom om kennis te maken met de badmintonsport en/of de vereniging.

Op de foto staan van links naar rechts: Daisy Overgoor, Heefan Cheung-Moorman, Rogier Moorman, Angelique Chin, Robbert Kraag en Roman Cheung.