Beste bezoeker, per 2018 is BC Flower Shuttle Aalsmeer samengegaan met BC Space Shuttle Uithoorn. Voor meer informatie ga naar BCSpaceShuttle.nl

FlowerShuttle gaat samenwerking aan met Space Shuttle

Groen licht, de kogel is door de kerk. Badmintonvereniging FlowerShuttle uit Aalsmeer heeft samen met Badmintonvereniging Space Shuttle uit Uithoorn besloten de handen in één te slaan. Op sportief gebied zal er vanaf Augustus 2016 een samenwerking tot stand komen waar beide verenigingen veel plezier van zullen hebben. Dit goede nieuws is aan de leden van FlowerShuttle mede gedeeld op de algemene ledenvergadering eind Maart.

Concreet betekend dit dat de leden van Space Shuttle vanaf volgend seizoen elke woensdag komen spelen en trainen in Aalsmeer. Dit zal zorgen voor een toename van enthousiaste leden op deze speeldag, waar het afgelopen jaar van is gebleken dat er een teruggang had plaatsgevonden doordat de wekelijkse training (tijdelijk) geen doorgang meer kon vinden.

Op dezelfde algemene ledenvergadering werd er tevens een nieuwe voorzitter aangesteld. Harry Stokman zal vanaf volgend seizoen het stokje (ref. de hamer) overdragen aan Goran van der Laarse. Tevens vice voorzitter Thessa Berghoef en Penningmeester Elly van Herwijnen geven het stokje over. Jaro Berghoef zal vanaf het volgende seizoen beide functies overnemen.

Alle aftredende bestuursleden zijn na afloop van de vergadering hartelijk bedankt voor alle inzet gedurende hun bestuursjaren.

Ter info; Het seizoen loopt nog door tot woensdag 1 Juni

De nieuwe voorzitter