Contributie

  • De contributie voor leden tot 18 jaar is € 90,00 per seizoen (inclusief bondsgeld). 
  • Voor leden ouder dan 18 jaar is de contributie € 170,00 per seizoen (inclusief bondsgeld). 

Automatische incasso

De contributie wordt in twee termijnen via automatische incasso geïnd (eind augustus en eind januari). Indien een lid zich niet wil verplichten tot automatische incasso, is de contributie € 10,00 hoger. Tevens dient de contributie dan in één keer voorafgaand aan het seizoen betaald te worden. 

Competitiebijdrage

Competitiespelers betalen een extra bijdrage; € 15,00 voor jeugdleden en € 45,00 voor senioren

Tijdelijk niet-actief

Als u tijdelijk niet kunt badmintonnen door (ziekte, zwangerschap, verblijf in buitenland) bestaat de mogelijkheid om als niet-actief lid aangemerkt te worden. U betaalt dan tijdelijk geen contributie. Wel graag even doorgeven aan Marieke van den Heuvel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit te activeren

Opzeggen

Opzeggen is mogelijk per half jaar, vóór 15 december en vóór 15 juni. De opzegging dient schriftelijk gericht te worden aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Deze schriftelijke opzegging zorgt er meteen voor dat de automatische incasso machtiging wordt ingetrokken. 

Mededelingen

We spelen/trainen op maandag van 19:30 uur - 22.00 uur en op woensdag van 19.00 uur - 22.00 uur.

De training op Maandag is voor beginnende spelers en op Woensdag voor gevorderden/competitie spelers.Agenda

Mededelingen: